svenskanorskdansk
  • Förmånliga resor för dig som Smart Senior

  • Förmånliga resor för dig som Smart Senior

  •  

    Förmånliga resor för dig som Smart Senior

     

  • Förmånliga resor för dig som Smart Senior

Dejlige Aftener
Dejlige Aftener

7000 km fra Europa, men stadig en del af EU.

For 200 år siden var Guadeloupe svensk for en kort periode. I dag er det fransk og tilhører EU. Det franske mærkes en lille smule overalt – blandet med den herlige, hyggelige kreolske kultur. Dette, sammen med regnskoven, vulkanen, strandene og de tropiske temperaturer gør det til et fuldent mix af Caribien og Europa.

Guadeloupe ligger i ’De Små Antiller’ og består af seks øer. Hovedøerne Basse-Terre og Grande Terre (som kun ligger 50 meter fra hinanden) ligner en sommerfugl på (verdens)kortet. 

Njut av värmen på Kreta!

Åk med på en härlig semester till Kreta och bo på Langley Resort Almirida Bay till rabattera pris.

Hotellet ligger i den mysiga lilla byn Almyrida. Du bor i en olivlund med getter som närmaste grannar. Havet är ett stenkast bort och stranden är lugn och skön. Området runt hotellet är utmärkt för att vandra och cykla, du kan också spela tennis på hotellets tennisbanor, utöva yoga eller simma längder i poolen.

Efter en kort promenad på 300 meter hamnar du på den charmiga huvudgatan med tavernor och små butiker. Precis bakom huvudgatan finns den fina stranden som är långgrund och skyddad från höga vågor. 

I priset ingår frukostbuffé och tre rätters middag i sex dagar.

Res till Kreta och få 1000 kr i rabatt per person under April och Maj.

Rabatten gäller på ordinarie pris på bokningar gjorda t.o.m. 1 November. 

Rabattkod: SMARTKRETA

Vår egna pärla i Almirida.

Utsikten ifrån hotellet är otroligt vacker och den kan få vem som helst att översköljas av ett äkta grekiskt lugn. I den lummiga olivlunden en bit upp på berget bor du i gulvita hus som är en salig blandning av kretensiskt och modernt. Ett skönt område med mycket grönt, uteserveringar, pool och poolbar.

Läs mer om vårt hotell Almirida Bay >>

Brett utbud av utflykter på Kreta

Att Kreta är mycket vackert vet många. Men vi tycker att det är svårt att upptäcka ön från en solstol.  Vi har ett gediget utflyktsprogram med allt från vinprovning till vandring. Vi vill att du ska få uppleva precis de saker som intresserar dig och som förgyller just din semester.

 Läs mer om våra utflykter på Kreta >>

Värm dig i Karibien i vinter

Res till Langley Resort Fort Royal på Guadeloupe i Karibien till rabatterat pris. 

Åk på en härlig semester till paradiset och upplev naturen, lugnet, aktiviteterna och utflykterna. Här finns regnskog, vulkan, vackra stränderna, ett sagolikt hav och tropisk temperatur. Samla D-vitamin och energi under två hela veckor!

När du åker med Langley till Guadeloupe ingår det flyg, transfer, boende på Langley Resort Fort Royal och halvpension med en härlig frukostbuffé och trerätters middagar.

Du får 1000 kr i rabatt per person på våra resor i vinter när du bokar en resa till ordinarie pris.

Avresor: 5/1, 12/1, 19/1, 26/1 och 2/2

Rabatten gäller på ordinarie pris på bokningar gjorda t.o.m. 15 Oktober.

Rabattkod: SMART