2 Voksen

Alperna med familjen

Vill du åka till franska Alperna tillsammans med hela familjen? Boka det stora familjeäventyret på Langley Hotel Le Petit Prince!

Åk till en av Alpernas mest familjevänliga skidorter Alpe d'Huez och bo på vårt ultimata familjehotell med ski in/ski out. Här erbjuds hela familjen ett genomtänkt koncept där alla ska kunna slappna av och få ut maximalt av sin vistelse. 

Topp 5 anledningar till att åka till Alperna med barnen 

tick-blueBarnrabatter över hela säsongen

tick-blueGratis skidhyra för barn (Skidhyran finns på hotellet!)

tick-blueRymliga familjerum med Alpernas vackraste utsikt

tick-blueBarnklubben Freeriders

tick-blueSkidskola i samarbete med ESF

Våra barnkampanjer just nu

Barnrabatter

Barnrabatt till Alperna

Under hela säsongen erbjuder vi rabatterade priser för barn i åldrarna 2-12 år. I priset ingår flyg, boende, liftkort, skidhyra, en smarrig barnmeny och tillgång till barnklubben på hotellet. 

Priser för säsongen 23/24

Vecka 49-6 & vecka 10-15: 7 995:-

Vecka 7,8 & 9: 12 995:-

Erbjudandet gäller tillsammans med två betalande vuxna. 

Boka senast 1 december för att ta del av kampanjen. 

Gratis skidhyra

Gratis skidhyra för barn hela säsongen 

För att göra familjeresan i Alperna ännu enklare erbjuder vi gratis skidhyra för alla barn i åldrarna 2-12 år under hela säsongen. Detta gäller även sportlovsveckorna.

Boka senast 1 december för att ta del av kampanjen. 

Annat kul för barnen

Skidskola tillsammans med ESF

Under veckan har barnen chans att delta i skidskola tillsammans med ESF. Skidskolan startar varje dag med en rolig och gemensam lunch tillsammans med alla nya kompisar på hotellet. Därefter följer en av våra skandinaviska kids club-ledare med barnen till skidskolan där denna också deltar och hjälper barnen. Dagen avslutas sedan med att alla gemensamt går tillbaka till hotellet där man möter upp föräldrarna. 

Läs mer och se priser här >>

Aktiviteter

Lek och bus på hotellet 

På hotellet hittar ni flera roliga aktiviteter för barn! Här kan de bland annat busa runt i vårt roliga kids club-rum, hänga på filmkvällar och dansa med kompisarna på hotellets discokväll. Utöver alla roliga aktiviteter går det att signa upp sig till barnklubben Freeriders som tar med barnen på ännu flera äventyr under veckan! 

  Se hela aktivitetsschemat här >>
Läs mer om barnklubben Freeriders här >>

Annan bra information

Rymliga familjerum

Rymliga familjerum med fantastisk utsikt 

Utöver fantastisk skidåkning och massor av roliga aktiviteter får hela familjen en god nattsömn i de rymliga familjerummen på hotellet. Här vaknar ni dessutom upp till Alpernas vackraste utsikt, varje dag!

Läs mer om rummen här >>

Skidåkningen i Alpe d'Huez

Med ski in/ski out kommer ni enkelt ut i backen

På Langley Hotel Le Petit Prince bor ni med ski in/ski out och liften precis bredvid hotellet. Skidsystemet är välplanerat och det finns en salig blandning av gröna till svarta backar, så åkning för hela familjen är att garantera. 

Läs mer om skidåkningen här >>