2 Voksen

Hotel les Jumeaux

COURMAYEUR, ITALIEN

Bekvämt, familjevänligt hotell mitt i Courmayeur med kort promenadavstånd till både liftar och centrum. Här bor du i rymliga dubbelrum med plats för 4 personer, och kan koppla av i hotellets restaurang, pianobar eller lounge. 

Restaurang
Bar
Lounge
Lift 100 m
Skidförvaring
Wifi

Hotel Les Jumeaux ligger i hjärtat av den italienska skidorten Courmayeur, bara 100 meter från skidliften Courmayeur Mont Blanc Funivie. 

Les Jumeaux består av två byggnader som är inredda med tydlig insipiration av den klassiska stilen från Aosta-dalen. I huvudbyggnaden finns lobbyn, receptionen, baren och en uppskattad restaurang. Den andra byggnaden ligger 150 m bort, närmare skidliften, och där finns ett ytterligare frukostrum.

Här bor du i rymliga dubbelrum, med plats för upp till fyra personer. I rummet finns en dubbelsäng och en bäddsoffa. Det finns också badrum med dusch, ett skrivbord, minibar, TV, värdeförvaringsskåp och hårtork.

I hotellets pianobar kan du njuta av en drink till tonerna av live-musik. Restaurangen är öppen för lunch och middag och serverar regionala och internationella rätter.

Hotellet erbjuder även utomhusparkering, ett garage, roomservice, tvättstuga och gratis skidförvaring. 

HOTELLFAKTA
  • Frukost och middag ingår
  • 6-dagars liftkort inkluderat
  • Närmsta lift, 100 m
  • Dubbelrum, upp till 4 pers
  • Badrum med WC och dusch
  • TV, telefon, minibar, hårtork, värdeförvaringsskåp på rummet
  • Skidförvaring på hotellet
  • Restid från Turin, ca 1,5 timmar

Skiduthyrning

I Courmayeur samarbetar vi med Noleggio, som ligger mittemot Courmayeur-linbanan. De har ett brett sortiment av skidor för alla typer av åkning. Den kunniga personalen hjälper dig gärna att välja rätt utrustning för bästa möjliga upplevelse i backen.

Priser

Når du bestiller din rejse, kan du vælge at forudbestille skileje til en fordelagtig pris. Dette tilføjes, når du bestiller din rejse. Skileje betales altid på stedet i Chamonix.

Priserne er gældende for vinteren 2019/2020.

Skileje 6 dage 
7 dage 
Guldpakke 148€ 171€
Guld - kun ski 111€ 135€
Sølvpakke 136€ 156€
Børnepakke - Basic (7 år) 58€ 67€
Børnepakke - Racing (12 år) 84€ 99€

 

GULD   
Dette er den bedste prebooking kategori. Denne kategori består for det meste af årets modeller  af pisteski såvel som all mountain ski. Vi anbefaler denne pakke til øvede og dygtige skiløbere.

SØLV
Kategorien for dig, som ikke har stået så meget eller ikke har så høje krav til dit udstyr. Skiene er mellem to-tre sæsoner gamle, men i god stand. Vi anbefaler denne pakke til nybegyndere og lettere øvede skiløbere.