2 Voksen

Fira jul & nyår i Alperna

Drömmer du om en garanterat vit jul eller vill du fira in det nya året i skidbacken? Passa på att boka in en resa till Alperna under de lediga dagarna kring jul och nyår och njut av god mat, avkoppling och fantastisk skidåkning. På våra hotell serveras alltid ett generöst julbord på julafton och en 4-rätters nyårssupé på nyårsafton.

Här hittar du våra bästa erbjudanden till Alperna över jul och nyår. Priserna gäller till och med 30/9 och inkluderar flyg, boende, frukost, middag och liftkort. Avresa 19 eller 26 december 2020 från Göteborg, Stockholm eller Köpenhamn.

Res över jul

Langley Hotel Le Petit Prince

Alpe d'Huez

Trevligt familjehotell med storslagen utsikt och en härlig lounge med öppen spis och sällskapsspel. Barnen leker på barnklubben, Langley Freeriders, medan föräldrarna kopplar av på terrassen eller i den ombonade loungen. 

Pris per person
från 11 795:- (12 795:-)
Läs mer och boka >>

Langley Hotel Tignes 2100

Tignes

Ett modernt och exklusivt hotell, mitt i Tignes. Här hittar du den populära restaurangen Alpine Kitchen och dess stora terrass med solläge. På hotellet finns också en spaavdelning och ett bibliotek.

Pris per person
från 13 695:- (14 695:-)
Läs mer och boka >>

Langley Hotel Tango

Val Thorens

Med sin unika karaktär och inbjudande atmosfär är Tango ett populärt och välkänt hotell i Val Thorens. Med sitt läge mitt i backen erbjuder Tango ski-in / ski-out med närhet till byns torg. 

Pris per person
från 12 995:- (13 995:-)
Läs mer och boka >>

 Langley Hotel Gustavia

Chamonix

Centralt alphotell med moderna och trevliga rum, där många dessutom har egen balkong. Hotellet har restaurang, bar och ett minibibliotek med öppen spis. 

Pris per person
från 12 995:- (13 995:-)
Läs mer och boka >>

Res över nyår

Langley Ski Lodge Victors

Val d'Isère

Klassiska Ski Lodge Victors erbjuder ett bra och prisvärt boende mitt i den fantastiska skidorten Val d’Isère. Victors är känt för sina cocktails och sin trevliga restaurang.

Pris per person
från 12 495:- (13 495:-)
Läs mer och boka >>

Langley Hotel Gustavia 

Chamonix

Her får du et klassisk alpehotel i moderne utgave. Med sin sentrale beliggenhet rett overfor jernbanestasjonen ligger det nær både heiser og sentrum. Hotellets restaurant og bar, Chambre Neuf, kan skilte med Frankrikes beste afterski. 

Feire nyttår på Langley Hotel Gustavia fra 13.796,-
Inkl. Fly, hotell, halvpensjon og 6 dagers heiskort.

Les mer om Langley Hotel Gustavia >>

Langley Ski Lodge La Vieille Ferme

Serre Chevalier

Langley Ski lodge La Vieille Ferme är utan tvekan ett av våra mest charmiga och rustika hotell. Här kan du njuta av after ski på den stora solterrassen och middagar framför brasan. 

Pris per person
från 12 295:- (13 295:-)
Boka här >>

 Langley Hotel Tignes 2100

Tignes

På Tignes 2100 möts du av en skön atmosfär som bjuder in till välförtjänt återhämtning, avslappnat barhäng eller trevliga middagar. Nyrenoverat och modernt med en lyxig alpkänsla.

Pris per person
från 15 995:- (16 495:-)
Läs mer och boka >>

Kampanjer & Tilbud