2 Voksen

Hotel Mont Blanc

COURMAYEUR, ITALIEN

Hotel Mont Blanc är ett 4-stjärningt hotell, mitt i pittoreska Courmayeur. Här ingår en kostnadsfri shuttle till och från linbanan. Hotellet har en trevlig lounge med öppen spis och bar.

Restaurang
Bar
Bastu
Skidförvaring
Parkering
Wifi

Hotel Mont Blanc ligger bara några steg från stadens exklusiva gågator och endast 500 meter från linbanan som tar dig upp till Plan Checrouit. Hotellet är smakfullt inrett i typisk Aosta-stil och har flera stora sällskapsutrymmen med välkomnande atmosfär.

I de nyligen renoverade dubbelrummen finns allt du behöver för en bekväm skidsemester. Alla rum är utrustade med parkettgolv, skrivbord, TV, värdeförvaringsskåp, eget badrum med badkar eller dusch, hårtork, förstoringsspegel i badrummet, tofflor och minibar. Det finns också möjlighet att boka väckningsservice.

Varje morgon serveras en rejäl frukostbuffé och i hotellets restaurang serveras den inkluderade middagen, samt en à la carte-meny med typiska lokala och regionala rätter. Hotellet har också en loungebar med öppen spis, där du kan koppla av med en kopp te eller ett glas vin efter en dag i backen. 

På hotellet finns också bastu, möjlighet att boka massage samt skidförvaring. 

HOTELLFAKTA
  • Frukost och middag ingår
  • 6-dagars liftkort inkluderat
  • Dubbelrum
  • TV, minibar, värdeförvaringsskåp, hårtork och tofflor på rummet 
  • Gratis wifi i allmänna utrymmen
  • Gratis shuttle till/från liften
  • Avstånd till lift, 500 meter
  • Restid från Turin, 1,5 timmar

Skiduthyrning

I Courmayeur samarbetar vi med Noleggio, som ligger mittemot Courmayeur-linbanan. De har ett brett sortiment av skidor för alla typer av åkning. Den kunniga personalen hjälper dig gärna att välja rätt utrustning för bästa möjliga upplevelse i backen.

Priser

Når du bestiller din reise, kan du bestille skileie til en nedsatt pris. Dette legges til når du bestiller reisen. Skiutleie betales på stedet i Chamonix.

Følgende pakker kan forhåndsbestilles. Det er mulig å oppgradere til en enda bedre kategori på stedet.

Skileie 6 dager 
7 dager
Gullpakke 148€ 171€
Gull - kun ski 111€ 135€
Sølvpakke 136€ 156€
Barnepakke - basic (7 år) 58€ 67€
Barnepakke - Racing (12 år) 84€ 99€

Prisene gjelder for vinter 2019/2020.

GULL   
Dette er den beste kategorien for forhåndsbestiling, og består for det meste av årets modeller av så vel løypeski som all-mountain ski. Anbefales for  middels til svært dyktige skikjørere.

SØLV
Kategorien for deg som kanskje ikke har kjørt så mye på ski, eller ikke stiller all verden av krav til hvilke ski  du står på. Skiene er 2-3 sesonger gamle, men naturligvis i god stand. Anbefales for  nybegynnere til middels dyktige kjørere .