2 Voksen

Ski & Yoga Val d'Isere

En vecka för både sinne, kropp och själ där fokus ligger på riktigt bra skidåkning samtidigt som vi tar väl hand om våra kroppar. Ett skönt yogapass efter en hel dag i backen är precis vad kroppen behöver för att mjuka upp sig och vara redo för pisterna nästa dag.

Under veckan kommer det erbjudas ca 10 yogaklasser, morgon, after-ski och kväll och på dagarna kommer du att få inspiration samt handfasta tips om hur du förbättrar din åkteknik på berget. Du bestämmer själv hur många och vilka pass du vill vara med på. Det spelar ingen roll om du tränar yoga flera gånger i veckan eller aldrig ens testat, vår duktiga instruktör Isabel ser till att anpassa övningarna just efter dina förutsättningar.

De flesta av lektionerna kommer äga rum på Langley hotel Grand Nord.

Veckoprogram

Det kommer erbjudas klasser på morgonen innan backarna öppnar för att väcka kroppen och på så sätt värma upp inför en dag i pisten. På eftermiddagen kommer du kunna sträcka ut musklerna för att undvika den värsta träningsvärken och maximera din åkning. Tillåter vädret och solen skiner så flyttar vi ut eftermiddagsklassen på terrassen och njuter av vårsolen. Kvällsklasserna kommer ha som syfte att få ner dig i varv och förbereda dig för en god natts sömn. Klasserna anpassas efter deltagarna och är enkla kraftfulla övningar som är komponerade att passa skid-, snowboard- och telemarksåkare.

Programmet här under är vår utgångspunkt, dagarna och passen kan komma att ändras väl på plats. Fullständigt program får du nere på plats.

Söndag

Lagom till frukost kommer du får träffa vår instruktör Isabel som kommer berätta lite mer om veckan och hur upplägget ser ut. Du kommer här få veta vilka tider yogan är planerad samt vilka lokaler som kommer användas. Därefter börjar vi med ett pass som är till för att mjuka upp kroppen inför dagen så att din första dag i pisten blir så bra som möjligt.

Måndag

Yogapass på morgonen innan frukost.

After-ski yoga för att stretcha ut trötta muskler efter dagens eskapader i backarna.

Tisdag

Gemensam morgonyoga och därefter skidåkning tillsammans med Isabel och Sara Orrensjö. Vi avslutar åkningen med ett härligt yogapass precis nedanför sista pisten.

Onsdag

Morgonyoga innan frukost.

Torsdag

Morgonyoga och sedan gemensam åkning med Isabel och Sara. För de som vill erbjuder vi en grill-lunch på Langleys hotell i Tignes där Isabel kommer köra ett enklare yogapass precis innan maten.

Fredag

Lunchpass i backen om vädret tillåter.

Lördag

2 timmars yoga-workshop, precis lagom för att förbereda kroppen inför hemresan.

Boende

Vi har tre egna hotell i Val d'Isere där var och ett har sin charm. Läs mer om respektive hotell genom att följa länkarna här under.

Langley Hotel Victors
Langley Hotel La Foret
Langley Hotel Grand Nord

Mat

Mat har alltid varit viktigt för oss, en semester är inte en semester utan god mat. Därför har vi våra egna kockar på alla våra hotell som lagar utvalda rätter ur det franska köket. För om det är något fransmän kan så är det mat, därför har vi sökt inspiration högt och lågt i detta kulinariskt begåvade land för att komponera en tre-rätters meny varje kväll som vi tror du kommer älska.

VÅR INSTRUKTÖR: MARIA CERBONI

Maria är utbildad inom många olika yogastilar och är certifierad av Yoga Alliance. Marias klasser är mycket blandade och hon delar en fin blandning av avkoppling, styrka, och aktivitet. Det är pass som alla kan vara med på oavsett tidigare erfarenheter. Hennes kunskaper i anatomi får dig att träna i rätt riktning och hon arbetar med allas behov i åtanke.

 Efter ett flertal år med ätstörningar fann Maria yogan som tog henne ur destruktiva mönster och hon fick tillbaks sin livsglädje. Maria vill idag hjälpa och inspirera andra att hitta till ett mer harmoniskt och lyckligare liv.

För Maria är, mat, motion, meditation, sömn, och harmoni nödvändiga för att förebygga sjukdomar, att må bra, och skapa vitalitet. Hon gillar att resa och undervisar yoga och SUP yoga i Karibien, Alperna och Sverige.

Kjappe fakta

Yoga

• 1-2 yogaøkter om dagen (morgen, after ski, kveld)
• Du velger selv hvilke økter du vil være med på
• Felles skikjøring med Sara Orrensjø
• Instruktør er Isabel Holmqvist og Sara Orrensjø

Bosted & Mat

• Bosted på et av Langleys tre hotell
• Frokost og treretters middag inngår (ved reise til ordinær pris)
• Mulighet til å delta på våre øvrige aktiviteter og utflukter i uken

Prisinformasjon

• Dato: uke 13 (avgang 30 mars)
• Yogauken bestilles som tillegg til ordinær reise

• Pris for tillegget 595 ,-
• Pris for hele reisen, fra 9 595 ,-
  Inkludert fly, heiskort, frokost og middag.

Andre reisemål