2 Voksen

HOTEL Chateu des Dames 

CERVINIA, ITALIEN

Centralt boende i Cervinia, med endast en kort promenad till liften. Här finns flera restauranger och bra shoppingmöjligheter runt hörnet. 

Bar
Wifi
150m

Ett välskött litet hotell beläget bredvid Hotel Breuil vid sidan av huvudgatan med nära till det mesta. Det är ca. 150 meter till kabinbanan Plain Maison. Frukost är inkluderat i priset och halvpension kan läggas till och äts tvärsöver gatanHotel Breuil. Vill du lägga till halvpension gör du det i receptionen hotellet. På Hotel Breuil kan du även ta del av deras relax mot en kostnad om du önskar. 

HOTELLFAKTA

Frukost inkluderat  
6 dagars liftkort inkluderat  
Rum för 2 personer 
Avstånd till lift ca 150 m 
Avstånd till centrum ca 50 m 
Restid från Turin ca 2 timmar  

Rummen är enkelt inredda i traditionell Italiensk alpstil.  

Dubbelrum

Dubbelrummet med en grandlite säng (140cm) eller twinbed. Vissa av rummen har balkong. TV, Wifi, hårfön finnes även på rummet.  

Skiduthyrning

I Cervinia samarbete med Nol ski som har en lång erfarenhet av skiduthyrning. Skiduthyrningen är bra placerad i centrum. Med ett stort sortiment av skidor, snowboards och alpin utrustning. Ring 0771 - 12 12 12 eller maila oss: info@langley.eu för närmare prisuppgifter.  

Val av skidor:

När du bokar din resa med oss kan du välja att förboka din skidutrustning till ett förmånligt pris. Vi erbjuder följande kategorier:

Guld

Bästa förbokningsbara kategorien. Denna kategori består för det mesta av årets senaste modeller med såväl pistskidor som all-mountain skidor. Rekommenderas för medel till mycket duktiga åkare.

Silver

Kategorin för dig som kanske inte åkt så mycket eller inte har så höga krav på vilka skidor du åker på. Skidorna är mellan 2-3 säsonger gamla, men givetvis i bra skick.

Skidhyran betalas alltid på plats I Cervinia & det finns möjlighet att uppgradera till ännnu vassare skidor på plats i skidhyran.