2 Voksen

HOTEL LO STAMBECCO

CERVINIA, ITALIEN

Direkt vid skidbackarna i Plan Maison, i hjärtat av Cervinia, ligger detta trevliga hotell. Här finns en egen restaurang som serverar lokala rätter och en wellness-avdelning med gym, bubbelpool och bastu. 

Ski in - Ski out
Restaurang
Relax
Wifi
0m

Hotel Lo Stambecco ligger mitt bland bergen vid skidbackarna, på toppen av Plan Maison. Du måste alltså åka med lift upp till hotellet. Här får du verkligen uppleva ski-in/ski-out och du kan åka skidor ända fram till dörren. Hotellet är av enklare standard och nås via linbanan från Piazzale Funivie, vilken är gratis för hotellets gäster. När linbanan är stängd nås hotellet med skoter. Vilket erbjuds och bokas på hotellet mot en kostnad. Det finns en trevlig terrass tillgänglig där du kan njuta av solens strålar och den spektakulära omgivningen.     

Här bor ni bekvämt i dubbelrum med utsikt över bergen, samt eget badrum med antingen dusch eller badkar, badprodukter, hårtork och handdukar. På hotellets restaurang serveras ett varierat utbud av lokala rätter tillagade med råvaror som är typiska för området och säsongen. Varje morgon serveras en enklare frukostbuffé av varma och kalla alternativ samt ett brett utbud av italienska sötsaker.  

Ett obligatoriskt club card köps vid ankomst till hotellet för €49 per person, och ger dig tillgång till sällskapsrum och spaavdelning med bland annat bastu, jacuzzi och fitnesscenter. 

HOTELLFAKTA

• Frukost & middag inkluderat
• 6 dagars liftkort inkluderat
• Rum för 2 personer 
• Wellness & gym
• Obligatoriskt clubpass köpes på hotellet
• Avstånd till lift: 0 meter
• Restid från Turin ca 2 timmar

Här bor ni i enkla, funktionella och praktiska dubbelrum med utsikt över bergen, samt eget badrum med antingen dusch eller badkar.  

400x250_stambeccoroom.jpg

Dubbelrum

Rummen har antingen en dubbelsäng eller twinbed. Rummen är utrustade med badprodukter, tv, wifi och hårtork. 

Skiduthyrning

I Cervinia samarbete med Adriano Sport som har en lång erfarenhet av skiduthyrning. Skiduthyrningen är bra placerad uppe på berget. Med ett bra sortiment av skidor, snowboards och alpin utrustning. Ring 0771 - 12 12 12 eller maila oss: info@langley.eu för närmare prisuppgifter.  

Val av skidor:

När du bokar din resa med oss kan du välja att förboka din skidutrustning. Vi erbjuder följande kategorier: 

Skidhyra 6 dagar 
7 dagar  
Guldpaket € 165 € 180
Guld - enbart skidor € 130 € 145
Silverpaket € 140 € 155

Skidhyran betalas alltid på plats I Cervinia & det finns möjlighet att uppgradera till ännnu vassare skidor på plats i skidhyran.

Priserna gäller för säsongen 2023/2024

Guld

Bästa förbokningsbara kategorien. Denna kategori består för det mesta av årets senaste modeller med såväl pistskidor som all-mountain skidor. Rekommenderas för medel till mycket duktiga åkare.

Silver

Kategorin för dig som kanske inte åkt så mycket eller inte har så höga krav på vilka skidor du åker på. Skidorna är mellan 2-3 säsonger gamla, men givetvis i bra skick.

Flyginformation

Till Cervinia flyger du snabbt och smidigt med Norwegian ner till Turin Airport. På din resa får du lov att ta med dig ett incheckat bagage samt ett handbagage per person. För dig reser med skidor, kan du i mån av plats lägga till skidfrakt på din bokning till en kostnad av 600kr/person för en tur och retur resa.

Transfer 

Om du väljer att boka gemensam busstransfer inväntar bussen samtliga passagerare från Köpenhamn, Göteborg & Stockholm innan den lämnar till din bokade destination.

Transfern på hemresan lämnar cirka 5 timmar innan första flyget från Köpenhamn, Göteborg eller Stockholm avgår. 

Upplev magiska Guadeloupe! Bo vid havet och njut av ett tropiskt klimat och vackra stränder.