2 Voksen

Hotel Cresta et Duc

COURMAYEUR, ITALIEN

Cresta et Duc är ett 4-stjärnigt hotell, med oslagbart läge i centrum av Courmayeur Mont Blanc, bara 20 meter från shoppinggatan Via Roma, och mindre än 200 meter från huvudliften till skidbackarna.

Restaurang
Bar
Wellness
Bibliotek
Konferens
Wifi
200m

Hotel Cresta et Duc är ett design hotel med en varm alpin känsla bara några steg från centrum och gågatan Via Roma i Courmayeur. Här bor du bekvämt och ombonat, med nära till byns barer och restauranger, samt bara 200 meter till liften. 

Det finns ett wellness-center med bastu, hammam, gym, relaxavdelning att besöka utan extra kostnad. Önskar du att boka en massage är detta möjligt att boka till, till en extra kostnad. Massagen utförs sedan på närliggande hotell Gran Baita.  

I hotellets restaurang får du uppleva en trevlig atmosfär, god service och det bästa från det traditionella italienska köket. När du bor här ingår en 3-rätters middag. Det finns också en bar och ett bibliotek där du kan koppla av efter en dag i backen. 

HOTELLFAKTA
  • Frukost & middag inkluderat
  • 6 dagars liftkort inkluderat
  • Rum för 2 personer
  • Wellness utan kostnad
  • Avstånd till lift ca 200 m
  • Avstånd till skidbuss ca 20 m
  • Avstånd till centrum ca 20 m
  • Restid från Turin ca 1,5 timme

Alla rum på hotellet är renoverade och har ett stort utbud av bekvämligheter, så som TV, telefon, wifi, värdeförvaringsskåp och en välfylld minibar. Rummen är utformade i minimalistisk och modern bergsstil, med ljusa väggar, trämöbler och inredning i mjuka nyanser 

400x250_cresta_dubbelrum.jpg

Dubbelrum

Ett dubbelrum med dubbelsäng eller delbara sängar. I badrummet finns dusch, hårtork och hygienprodukter. 

Skiduthyrning

I Courmayeur samarbetar vi med Nolo Courma, som ligger mittemot Courmayeur-linbanan. De har ett brett sortiment av skidor för alla typer av åkning. Den kunniga personalen hjälper dig gärna att välja rätt utrustning för bästa möjliga upplevelse i backen.

Priser

Når du bestiller din reise, kan du bestille skileie til en nedsatt pris. Dette legges til når du bestiller reisen. Skiutleie betales på stedet i Chamonix.

Følgende pakker kan forhåndsbestilles. Det er mulig å oppgradere til en enda bedre kategori på stedet.

Skileie 6 dager 
7 dager
Gullpakke 148€ 171€
Gull - kun ski 111€ 135€
Sølvpakke 136€ 156€
Barnepakke - basic (7 år) 58€ 67€
Barnepakke - Racing (12 år) 84€ 99€

Prisene gjelder for vinter 2019/2020.

GULL   
Dette er den beste kategorien for forhåndsbestiling, og består for det meste av årets modeller av så vel løypeski som all-mountain ski. Anbefales for  middels til svært dyktige skikjørere.

SØLV
Kategorien for deg som kanskje ikke har kjørt så mye på ski, eller ikke stiller all verden av krav til hvilke ski  du står på. Skiene er 2-3 sesonger gamle, men naturligvis i god stand. Anbefales for  nybegynnere til middels dyktige kjørere .

Flyginformation

Till Courmayeur flyger du snabbt och smidigt med Norwegian ner till Turin Airport. På din resa får du lov att ta med dig ett incheckat bagage samt ett handbagage per person. För dig reser med skidor, kan du i mån av plats lägga till skidfrakt på din bokning till en kostnad av 600kr/person för en tur och retur resa.

Transfer 

Om du väljer att boka gemensam busstransfer inväntar bussen samtliga passagerare från Köpenhamn, Göteborg & Stockholm innan den lämnar till din bokade destination.

Transfern på hemresan lämnar cirka 5 timmar innan första flyget från Köpenhamn, Göteborg eller Stockholm avgår.