2 Voksen

Hotel Cresta et Duc

COURMAYEUR, ITALIEN

Cresta et Duc är ett 4-stjärnigt hotell, med oslagbart läge i centrum av Courmayeur Mont Blanc, bara 20 meter från shoppinggatan Via Roma, och mindre än 200 meter från huvudliften till skidbackarna.

Restaurang
Bar
Wellness
Bibliotek
Konferens
Wifi

Hotel Cresta et Duc är ett äldre, men renoverat hotell bara några steg från centrum och gågatan Via Roma i Courmayeur. Här bor du bekvämt och ombonat, med nära till byns barer och restauranger, samt bara 200 meter till liften.

Alla rum på hotellet är nyligen renoverade och har ett stort utbud av bekvämligheter, så som TV, telefon, wifi, värdeförvaringsskåp och en välfylld minibar. Rummen är utformade i minimalistisk och modern bergsstil, med ljusa väggar, trämöbler och inredning i mjuka nyanser. I badrummet finns dusch, hårtork och hygienprodukter.

Det finns ett wellness-center med bastu, hammam, gym, relaxavdelning och möjlighet att boka massage. 

I hotellets restaurang får du uppleva en trevlig atmosfär, god service och det bästa från det traditionella italienska köket. Det finns också en bar och ett bibliotek där du kan koppla av efter en dag i backen.

HOTELLFAKTA
  • Frukost och middag ingår
  • 6-dagars liftkort inkluderat
  • Boende i dubbelrum
  • TV, telefon, minibar och värdeförvaringsskåp på rummet
  • Avstånd till centrum, 0 meter
  • Avstånd till lift, 200 meter
  • Restid från Turin, ca 1,5 timmar

Skiduthyrning

I Courmayeur samarbetar vi med Noleggio, som ligger mittemot Courmayeur-linbanan. De har ett brett sortiment av skidor för alla typer av åkning. Den kunniga personalen hjälper dig gärna att välja rätt utrustning för bästa möjliga upplevelse i backen.

Priser

Når du bestiller din reise, kan du bestille skileie til en nedsatt pris. Dette legges til når du bestiller reisen. Skiutleie betales på stedet i Chamonix.

Følgende pakker kan forhåndsbestilles. Det er mulig å oppgradere til en enda bedre kategori på stedet.

Skileie 6 dager 
7 dager
Gullpakke 148€ 171€
Gull - kun ski 111€ 135€
Sølvpakke 136€ 156€
Barnepakke - basic (7 år) 58€ 67€
Barnepakke - Racing (12 år) 84€ 99€

Prisene gjelder for vinter 2019/2020.

GULL   
Dette er den beste kategorien for forhåndsbestiling, og består for det meste av årets modeller av så vel løypeski som all-mountain ski. Anbefales for  middels til svært dyktige skikjørere.

SØLV
Kategorien for deg som kanskje ikke har kjørt så mye på ski, eller ikke stiller all verden av krav til hvilke ski  du står på. Skiene er 2-3 sesonger gamle, men naturligvis i god stand. Anbefales for  nybegynnere til middels dyktige kjørere .