2 Voksen

Hotel Edelweiss

COURMAYEUR, ITALIEN

Ett klassiskt och prisvärt hotell med bra läge i centrala Courmayeur, i närheten av butiker och restauranger. Hotellet har en trevlig bar där du kan koppla av efter en dag i backen. 

Bar
Skidförvaring
Parkering
Wifi

Hotel Edelweiss är ett familjeägt, charmigt italienskt hotell med ett perfekt läge i centrala Courmayeur. Ett enkelt, men prisvärt boende som passar dig som vill ha ett bra läge och möjlighet att utforska byn efter en dag i backen. Hotellet ligger på en bakgata, vilket innebär att det kommer vara lugnt och ostört.

Här bor du i dubbelrum av enkel eller normal standard. På rummet finns TV, gratis wifi samt eget badrum med dusch eller badkar, hårtork och hygienartiklar. Flera rum har en fin utsikt över bergen. 

En kontinental frukostbuffé serveras varje morgon, med bland annat färsk frukt, köttpålägg, ost och croissanter. Hotellet har också en mysig bar där du kan beställa drycker. 

På hotellet finns hiss, fri parkering samt shuttlebuss till ett spa i byn där hotellets gäster också har rabatt. Linbanan Courmayeur ligger 8 minuters promenad från hotellet.

HOTELLFAKTA
  • 6-dagars liftkort inkluderat
  • Frukost ingår
  • Dubbelrum, standard och simpel standard
  • TV, hårtork och toalettartiklar på rummet
  • Hotellet har hiss
  • Avstånd till lift, 700 meter
  • Skidförvaring på hotellet
  • Restid från Turin, ca 1,5 timmar

Skiduthyrning

I Courmayeur samarbetar vi med Noleggio, som ligger mittemot Courmayeur-linbanan. De har ett brett sortiment av skidor för alla typer av åkning. Den kunniga personalen hjälper dig gärna att välja rätt utrustning för bästa möjliga upplevelse i backen.

Priser

Når du bestiller din reise, kan du bestille skileie til en nedsatt pris. Dette legges til når du bestiller reisen. Skiutleie betales på stedet i Chamonix.

Følgende pakker kan forhåndsbestilles. Det er mulig å oppgradere til en enda bedre kategori på stedet.

Skileie 6 dager 
7 dager
Gullpakke 148€ 171€
Gull - kun ski 111€ 135€
Sølvpakke 136€ 156€
Barnepakke - basic (7 år) 58€ 67€
Barnepakke - Racing (12 år) 84€ 99€

Prisene gjelder for vinter 2019/2020.

GULL   
Dette er den beste kategorien for forhåndsbestiling, og består for det meste av årets modeller av så vel løypeski som all-mountain ski. Anbefales for  middels til svært dyktige skikjørere.

SØLV
Kategorien for deg som kanskje ikke har kjørt så mye på ski, eller ikke stiller all verden av krav til hvilke ski  du står på. Skiene er 2-3 sesonger gamle, men naturligvis i god stand. Anbefales for  nybegynnere til middels dyktige kjørere .