2 Voksen

Hotel Gran Baita

COURMAYEUR, ITALIEN

Exklusivt, 4-stjärnigt hotell i modern alpstil med en stor wellnessavdelning och fantastisk utsikt över bergen. Hotellets shuttlebuss tar dig till och från liften på endast 5 minuter.  

Restaurang
Bar
Panoramautsikt
Wellness
Skidförvaring
Wifi
600m
0m

Hotel Gran Baita ligger i ett av de mest eleganta bostadsområdena i Courmayeur, bara 10 minuters 
gångavstånd från centrum och mindre än 5 minuters bilresa från liften. Hotellet erbjuder shuttlebuss service för att lätt och smidigt ta sig till backen.  Hotellet är ett högklassiskt 4-stjärningt hotell med många bekvämligheter. 

När du bor på hotellet avnjuter du en 4-rättersmiddag på den populära restaurangen La Sapinière. Här  serverar lokala rätter från Aostadalen och andra italienska rätter. I anslutning till baren finns en stor terrass där du kan avnjuta en drink med panoramautsikt över Mont Blanc. 

Hotellet har en påkostad wellness-avdelning med både utomhus- och inomhuspool, samt bastu, ångbad, upplevelsedusch och relaxavdelning som du kan avnjuta av när du bor på hotellet mot en extra kostnad.  Det finns också möjlighet att boka massage och skönhetsbehandlingar.  

Alla gäster har sitt eget ski-locker där man kan låsa in sina skidor samt värma sina pjäxor. 

HOTELLFAKTA
  • Frukost & middag inkluderat  
  • 6-dagars liftkort inkluderat
  • Rum för 2 personer 
  • Wellness mot kostnad  
  • Fri shuttelbuss till och från hotellet  
  • Avstånd till lift ca 600 m 
  • Avstånd till skidbuss ca 0m 
  • Avstånd till centrum ca 500 m 
  • Restid från Turin ca 1,5 timme  

Rummen är ombonade med noga utvald inredning där man finner faciliteter så som TV, telefon, minibar, värdeförvaringsskåp, kaffe/te-kokare, tofflor, hårtork och hygienprodukter. 

400x250_baita_dubbelrum.jpg

Dubbelrum

Rummet är cirka 17m2 och är utrustat med en dubbelsäng eller twinbed. I badrummet finner du en dusch eller badkar. Vissa rum har även balkong 

Skiduthyrning

I Courmayeur samarbetar vi med Nolo Courma, som ligger mittemot Courmayeur-linbanan. De har ett brett sortiment av skidor för alla typer av åkning. Den kunniga personalen hjälper dig gärna att välja rätt utrustning för bästa möjliga upplevelse i backen.

Priser

Når du bestiller din reise, kan du bestille skileie til en nedsatt pris. Dette legges til når du bestiller reisen. Skiutleie betales på stedet i Chamonix.

Følgende pakker kan forhåndsbestilles. Det er mulig å oppgradere til en enda bedre kategori på stedet.

Skileie 6 dager 
7 dager
Gullpakke 148€ 171€
Gull - kun ski 111€ 135€
Sølvpakke 136€ 156€
Barnepakke - basic (7 år) 58€ 67€
Barnepakke - Racing (12 år) 84€ 99€

Prisene gjelder for vinter 2019/2020.

GULL   
Dette er den beste kategorien for forhåndsbestiling, og består for det meste av årets modeller av så vel løypeski som all-mountain ski. Anbefales for  middels til svært dyktige skikjørere.

SØLV
Kategorien for deg som kanskje ikke har kjørt så mye på ski, eller ikke stiller all verden av krav til hvilke ski  du står på. Skiene er 2-3 sesonger gamle, men naturligvis i god stand. Anbefales for  nybegynnere til middels dyktige kjørere .

Flyginformation

Till Courmayeur flyger du snabbt och smidigt med Norwegian ner till Turin Airport. På din resa får du lov att ta med dig ett incheckat bagage samt ett handbagage per person. För dig reser med skidor, kan du i mån av plats lägga till skidfrakt på din bokning till en kostnad av 600kr/person för en tur och retur resa. 

Transfer 

Om du väljer att boka gemensam busstransfer inväntar bussen samtliga passagerare från Köpenhamn, Göteborg & Stockholm innan den lämnar till din bokade destination.

Transfern på hemresan lämnar cirka 5 timmar innan första flyget från Köpenhamn, Göteborg eller Stockholm avgår.