2 Voksen

Hotel Walser

COURMAYEUR, ITALIEN

Traditionellt alphotell med många bekvämligheter mitt i skidorten Courmayeur med en fantastisk utsikt över Mont Blanc. Hotellet har egen restaurang och wellnessavdelning, och ligger bara en kort promenad från närmsta lift.  

Restaurang
A-la-carte
Wellness
Skidförvaring
Wifi
400m

Walser Hotel är ett litet och karakteristiskt, familjeägt hotell, beläget i centrala Courmayeur, nära torget Monte Bianco. Det har en underbar utsikt över bergskedjan Mont Blanc och ligger bara några minuters promenad från byns gågata och Courmayeur-linbanan. 

Här bor du bekvämt i dubbelrum med eget badrum, TV och värdeförvaringsskåp. 

En rejäl frukostbuffé serveras i loungebaren varje morgon. Hotellets restaurang serverar den inkluderade middagen samt à la carte, med typiska rätter från Aostadalen. Till detta finns också ett bra utbud med italienska och internationella viner.

På hotellet finns också en wellness-avdelning med bubbelpool, bastu och ett litet gym, som används mot en extra kostnad.

HOTELLFAKTA
  • Frukost och middag inkluderat
  • 6-dagars liftkort inkluderat
  • Rum för 2 personer
  • Wellness & gym mot kostnad
  • Avstånd till lift ca 400 m
  • Avstånd till skidbuss ca 100m
  • Avstånd till centrum ca 200 m
  • Restid till Turin ca 1,5 timme

Walser erbjuder enkla, varma och välkomnande rum i traditionell alpine stil.  

400x250_walser.jpg

Dubbelrum

Rummen är 17m2 och har dubbelsäng alternativt twinbed. Rummen är utrustade med hårfön, tv, wifi och säkerhetsskåp. 

 

Skiduthyrning

I Courmayeur samarbetar vi med Nolo Courma, som ligger mittemot Courmayeur-linbanan. De har ett brett sortiment av skidor för alla typer av åkning. Den kunniga personalen hjälper dig gärna att välja rätt utrustning för bästa möjliga upplevelse i backen.

Priser

Når du bestiller din reise, kan du bestille skileie til en nedsatt pris. Dette legges til når du bestiller reisen. Skiutleie betales på stedet i Chamonix.

Følgende pakker kan forhåndsbestilles. Det er mulig å oppgradere til en enda bedre kategori på stedet.

Skileie 6 dager 
7 dager
Gullpakke 148€ 171€
Gull - kun ski 111€ 135€
Sølvpakke 136€ 156€
Barnepakke - basic (7 år) 58€ 67€
Barnepakke - Racing (12 år) 84€ 99€

Prisene gjelder for vinter 2019/2020.

GULL   
Dette er den beste kategorien for forhåndsbestiling, og består for det meste av årets modeller av så vel løypeski som all-mountain ski. Anbefales for  middels til svært dyktige skikjørere.

SØLV
Kategorien for deg som kanskje ikke har kjørt så mye på ski, eller ikke stiller all verden av krav til hvilke ski  du står på. Skiene er 2-3 sesonger gamle, men naturligvis i god stand. Anbefales for  nybegynnere til middels dyktige kjørere .

Flyginformation

Till Courmayeur flyger du snabbt och smidigt med Norwegian ner till Turin Airport. På din resa får du lov att ta med dig ett incheckat bagage samt ett handbagage per person. För dig reser med skidor, kan du i mån av plats lägga till skidfrakt på din bokning till en kostnad av 600kr/person för en tur och retur resa.

Transfer 

Om du väljer att boka gemensam busstransfer inväntar bussen samtliga passagerare från Köpenhamn, Göteborg & Stockholm innan den lämnar till din bokade destination.

Transfern på hemresan lämnar cirka 5 timmar innan första flyget från Köpenhamn, Göteborg eller Stockholm avgår.