2 Voksen

Skidweekend - Konferens & kickoff i Alperna

Spika vinterns kickoff eller konferens i Alperna!  Res med bra flygtider på torsdagar eller söndagar med möjlighet till bra konferensutrymmen och roliga aktiviteter. 

Varför en konferens eller kickoff i Alperna?

tick-blueKombinera jobb med skidåkning

tick-blueEtt perfekt sätt för teambuilding eller binda kontakter

tick-blueEnkelt och roligt sätt att komma iväg med vänner och kollegor

Konferens

Boka en weekendresa med möjlighet till konferensrum under resan. Ge dina anställda en oförglömlig upplevelse innehållande grym skidåkning, aktiviteter och en härlig atmosfär. 

Kickoff/gruppbokning

Boka nästa kickoff eller gruppresa i Alperna. Välj mellan en fartfylld resa med trevlig afterski, eller att varva skidåkningen med skönt spa-häng.

En gruppresa avser ett antal på minst 20 personer. 

Destinationer

Hotell Gustavia ligger med ett kort avstånd till flygplatsen! Här finns tillgång till fräscha konferenslokaler för upp till 35 personer och ni kan varva dagarna med skidåkning, god mat och en livlig atmosfär. 

Läs mer om hotellet här >>

Langley Hotel Tignes 2100 i är ett modernt och bekvämt hotell med många trevliga sällskapsytor. Bo nära skidbacken och varva dagarna med sköna eftermiddagar i hotellets spaavdelning. 

Läs mer om hotellet här >>

På Langley hotel Le Petit Prince i Alpe d'Huez bor ni med ski-in/ski-out-läge, och en av Alpernas finaste utsikter. Ett familjevänligt hotell och en destination som erbjuder varierad och skön skidåkning. 

Läs mer om hotellet här >>

Tillgängligt för gruppbokningar.

Langley hotel Tango i Val Thorens ger dig ett grymt läge med ski-in/ski-out precis vid hotellet. Utöver ett av Europas största skidsystem får ni njuta av bekväma rum och möjlighet till trevligt afterski-häng. 

Läs mer om hotellet här >>