2 Voksen

Skidweekend för er konferens-eller gruppbokning! 

Går ni i tankarna att åka iväg på gruppresa eller en konferens i vinter? Åk på en härlig skidweekend till Alperna! Res med bra flygtider på torsdagar eller söndagar med möjlighet till bra konferensutrymmen och roliga aktiviteter. 

Varför en skidweekend?

  • Färre dagar men mycket skidåkning 
  • Ett perfekt sätt för teambuilding eller binda kontakter 
  • Enkelt och roligt sätt att komma iväg med vänner och kollegor
Konferensresor

Vi erbjuder weekendresor för konferenser där ni får möjlighet till konferensrum under resan. Ge dina anställda en oförglömlig upplevelse innehållande grym skidåkning, aktiviteter och en härlig atmosfär. 

Gruppresor

Är ni en större grupp som vill åka på en kortvecka till Alperna i vinter? Vi erbjuder arrangemang av gruppresor på alla våra fyra destinationer. Här kan ni välja på en fartfylld resa med trevlig afterski, eller varva skidåkningen med ett skönt och avslappnande spa-häng. En gruppresa avser ett antal på minst 20 personer. 

Läs mer om grupp-och konferensresor här >>

Destinationer för konferens-och gruppbokningar

Tillgängligt för både konferenser och gruppbokningar.

Langley hotel Gustavia i Chamonix ligger beläget med ett kort avstånd till flygplatsen. Väl på plats får ni tillgång till fräscha konferenslokaler för upp till 35 personer och kan varva dagarna med skidåkning, god mat och en livlig atmosfär. 

Läs mer om hotellet här >>

Tillgängligt för gruppbokningar.

Langley Hotel Tignes 2100 i Tignes är ett modernt och bekvämt hotell med trevliga sällskapsytor. Här bor ni nära skidbacken som ger er tid för grym skidåkning, varvat med sköna eftermiddagar i hotellets spaavdelning. 

Läs mer om hotellet här >>

Tillgängligt för gruppbokningar.

På Langley hotel Le Petit Prince i Alpe d'Huez bor ni med ski-in/ski-out-läge, och en av Alpernas finaste utsikter. Ett familjevänligt hotell och en destination som erbjuder varierad och skön skidåkning. 

Läs mer om hotellet här >>

Tillgängligt för gruppbokningar.

Langley hotel Tango i Val Thorens ger dig ett grymt läge med ski-in/ski-out precis vid hotellet. Utöver ett av Europas största skidsystem får ni njuta av bekväma rum och möjlighet till trevligt afterski-häng. 

Läs mer om hotellet här >>