2 Voksen

Hotel Dufour

GRESSONEY, ITALIEN

 

Hotel Dufour är ett typiskt alphotell nära centrum i Gressoney La Trinité. Hotellet ligger alldeles intill skidliften Punta Jolanda´s och har många faciliteter. Här finns bar, lounge, Tv- och spelrum, solterrass och avgiftsfri wellness-avdelning med bastu. Halvpension med frukostbuffé och middag är inkluderat i priset. 

Ni bor i trevliga dubbelrum mot omgivningarna för två-tre personer, vissa med balkong. Rummen har TV, hårtork, dusch och WC. 

Hotellets restaurang serverar lokala specialiteter samt italienska och internationella rätter. På den soliga terrassen har du panoramautsikt över bergen runt Gressoney La Trinité.

HOTELLFAKTA

Frukost & middag inkluderat  
6 dagars liftkort inkluderat 
Rum för upp till 3 personer 
Wellness ingår  
Avstånd till lift ca 100 m 

Restid från Turin ca 2 timmar 

 

Samtliga rum är utrustade med wifi, hårtork, TV, säkerhetsbox 

400x250_dafour_dubbelrum.jpg

Dubbelrum

Dubbelrummen har en dubbelsäng alternativt twinbed. Några av hotellrummen har inte ännu blvit renoverade men är inredda i en charmig italiensk standard. Samtliga rum har badrum med dusch 

Några av rummen kan även ha balkong. 

400x250_darfour_dubbelrum3.jpg

Dubbelrum för 3 personer

Större dubbelrum med möjlighet att bo upp till 3 personer. Rummen har en dubbelsäng eller twinbeds. Är ni 3 personer sätts en extrasäng in i rummet.  Rummen är renoverade och moderniserade 

Skiduthyrning

När du bor på Dufours hittar du bra skidutrustning på David Sport, som är ett stenkast från hotellet. Ring oss gärna på 0771 - 12 12 12 eller maila oss: info@langley.eu för närmare infromation kring vilka priser som vi kan erbjuda dig som är Langley gäst.  

Val av skidor:

När du bokar din resa med oss kan du välja att förboka din skidutrustning till ett förmånligt pris. Vi erbjuder följande kategorier:

Guld

Bästa förbokningsbara kategorien. Denna kategori består för det mesta av årets senaste modeller med såväl pistskidor som all-mountain skidor. Rekommenderas för medel till mycket duktiga åkare.

Silver

Kategorin för dig som kanske inte åkt så mycket eller inte har så höga krav på vilka skidor du åker på. Skidorna är mellan 2-3 säsonger gamla, men givetvis i bra skick.

Skidhyran betalas alltid på plats I Gressoney & det finns möjlighet att uppgradera till ännnu vassare skidor på plats i skidhyran.

400x250_norwegian.jpg

Flyginformation

Till Gressoney flyger du snabbt och smidigt med Norwegian ner till Turin Airport. På din resa får du lov att ta med dig ett incheckat bagage samt ett handbagage per person. För dig reser med skidor, kan du i mån av plats lägga till skidfrakt på din bokning till en kostnad av 600kr/person för en tur och retur resa.

Transfer 

Om du väljer att boka gemensam busstransfer inväntar bussen samtliga passagerare från Köpenhamn, Göteborg & Stockholm innan den lämnar till din bokade destination.

Transfern på hemresan lämnar cirka 5 timmar innan första flyget från Köpenhamn, Göteborg eller Stockholm avgår.