2 Voksen

Hotel Pavillon

COURMAYEUR, ITALIEN

Klassiskt, 4-stjärnigt hotell i Courmayeur med gångavstånd till liften. Boendet passar perfekt för par som vill bo extra bekvämt. På hotellet finns bar, terrass, à la carte-restaurang och en stor wellnessavdelning. 

Restaurang
A-la-carte
Bar
Wellness
Skidförvaring
Wifi
200m

Hotell Pavillon är ett familjeägt, 4-stjärnigt hotell i klassisk stil. Det är beläget i utkanten av byn, endast på 3 minuters gångavstånd från kabinliften Courmayeur. 

Här bor du i rymliga och bekväma dubbelrum. Hotellet har också superiorrum, som är något större. Alla rum har TV, telefon, minibar, värdeförvaringsskåp och balkong. Roomsservice kan tillhandahållas på begäran.

I hotellets restaurang serveras en inkluderad 4-rätters meny, men det finns även à la carte-alternativ. Maten är en blandning av både lokala och internationella rätter. Medan du äter kan du njuta av restaurangens fantastiska utsikt över bergen. På morgonen serveras en kontinental frukost, och restaurangen är även öppen för lunch. 

Hotellet har också en bar, samt finns det tillgång till wellnessavdelning med jacuzzi, swimming pool, bastu, hammam och ett mindre gym utan extra kostnad. 

HOTELLFAKTA
  • Frukost och middag inkluderat
  • 6-dagars liftkort inkluderat
  • Rum för 2 personer
  • Wellness & gym utan kostnad
  • Avstånd till lift, ca 200 m
  • Avstånd till skidbuss, ca 0 m
  • Avstånd till centrum ca 400 m
  • Restid från Turin ca 1,5 timme

400x250_pavillion.jpg

Dubbelrum

22m2, twin eller dubbelsäng, tv, telefon, minibar, säkerhetsskåp och balkong. 

400x250_pavillion_superior.jpg

Superiorrum

26m2 twin eller dubbelsäng. tv, telefon, minibar, säkerhetsskåp och balkong   

400x250_wellness.jpg

Wellness & Relax

Efter en dag i backen kan du njuta av ett härligt dopp i poolerna i hotellets wellness. Här finner du en stor pool med jacuzzi, bastu, turkiskt bad, relaxrum, solarium och gym. Hotellet erbjuder även massage för de som önskar att boka till detta.  Hotellet erbjuder även ett mindre gym.  

Wellnessen och gymmet ingår när du bor på hotel Pavillion.  

Skiduthyrning

I Courmayeur samarbetar vi med Noleggio, som ligger mittemot Courmayeur-linbanan. De har ett brett sortiment av skidor för alla typer av åkning. Den kunniga personalen hjälper dig gärna att välja rätt utrustning för bästa möjliga upplevelse i backen.

Priser

Når du bestiller din reise, kan du bestille skileie til en nedsatt pris. Dette legges til når du bestiller reisen. Skiutleie betales på stedet i Chamonix.

Følgende pakker kan forhåndsbestilles. Det er mulig å oppgradere til en enda bedre kategori på stedet.

Skileie 6 dager 
7 dager
Gullpakke 148€ 171€
Gull - kun ski 111€ 135€
Sølvpakke 136€ 156€
Barnepakke - basic (7 år) 58€ 67€
Barnepakke - Racing (12 år) 84€ 99€

Prisene gjelder for vinter 2019/2020.

GULL   
Dette er den beste kategorien for forhåndsbestiling, og består for det meste av årets modeller av så vel løypeski som all-mountain ski. Anbefales for  middels til svært dyktige skikjørere.

SØLV
Kategorien for deg som kanskje ikke har kjørt så mye på ski, eller ikke stiller all verden av krav til hvilke ski  du står på. Skiene er 2-3 sesonger gamle, men naturligvis i god stand. Anbefales for  nybegynnere til middels dyktige kjørere .