• Beach in Guadeloupe with palmtree and blue ocean
  • Beach and resort at sunset
  • Guadeloupe bay with boats and people swimming
2 Voksen

7000 km fra Europa, men likevel en del av EU.

Guadeloupe er fransk og tilhører EU. Det franske merkes overalt, og har blitt blandet med den herlige, fredelige kreolske kulturen. Dette sammen med regnskogen, vulkanen, strendene og den tropiske temperaturen, skaper en perfekt miks av Karibien og Europa.

Guadeloupe ligger i øygruppen De små Antillene, og består av seks øyer der de to hovedøyene Basse-Terre og Grende Terre likner en sommerfugl på kartet, med kun 50 m mellom hverandre. På Basse-Terre, den minst utbygde av øyene, ligger vår resort Fort Royal, med strender på begge sider og jungelen som mektig kulisse.

Velkommen til Karibien!

Autentisk paradis fylt av eventyr

Varmen ligger konstant på 27-28 grader både i luften og i vannet, palmene vaier i den varme vinden, maten er farge- og smaksrik, menneskene vennlige og antallet badesteder uendelig.
Guadeloupe er absolutt et av de vakreste stedene for vannsport. Oppdag korallrev, delfiner og rokker i det dypblå havet, eller snorkle i det turkise vannet blant fisk og andre sjødyr. Du finner også en stor botanisk hage her, samt fantastisk vakre fossefall i den tropiske jungelen. Der kan du faktisk gå barfot uten å engste deg for giftige slanger.

LANGLEY RESORT FORT ROYAL

Ett semesterparadis i Västindien. Hotellet är placerat på en udde och rummen har balkong med havsutsikt. Området ligger vid en liten avskild bukt med två egna stränder en strand. Här finns pool, restaurang, strandbar, tennisbanor, barnklubb, bungalows och en strandklubb Sail & Surf Center för vattenaktiviteter.

Läs mer om Langley Resort Fort Royal >>

Canyoning

På Guadeloupe er det mange spektakulære fosser og elver for deg som vil prøve canyoning. Vi gir oss i kast med noen av øyas elver som er godt skjult i den spennende, tropiske regnskogen, og her venter det morsomme eventyr og spennende utfordringer. Canyoning passer for deg som liker vann, regnskog og nærhet til naturen.

Vi tilbyr ulike nivåer av canyoing, avhengig av hvor mye adrenalin du er ute etter. Vår  snilleste variant passer for hele familien, og for deg som prøver canyoning for første gang. Den vanskeligste varianten tar nesten en hel dag, er teknisk mer krevende og byr på mer adrenalin i form av større hopp og høyere fossefall.

Åk på jakt med havets giganter

Är du sugen på en äventyrlig och spännande dag ute till havs? Ta i så fall chansen att hänga med på vår djuphavsfisketur tillsammans med vår erfarna kapten, är tar vi upp jakten efter havets giganter.

Från hamnen i Deshaies kommer vi att ta er ut till de djupare haven utanför Basse Terres västra kust och bjuda på de bästa smultronställena vad det gäller djuphavsfiske. Beroende på säsong och väderförhållanden anpassas turens destination till det område där den största fångsten kan tänkas finnas. Tillsammans med skepparen och resten av gruppen på båten handlar det om att leta efter de tecken på havet som tyder på och avslöjar var de riktigt stora fiskarna finns

De karibiska vattnen är rika på näring och här finns en väldig artrikedom, vilket gör att chansen att fånga en av de riktigt stora fiskarna är hög. Beroende på säsong så tacklar vi blue marlin, tonfisk, sailfish, dorade och wahoo.

Ombord på båten kan vi vara upp till fem personer, aktiva fiskare likväl som medföljande passagerare som önskar att beskåda kampen. I denna utflykt ingår transport, båt med kapten, fiskeutrustning och enklare lunch. Glöm inte att ta med dig kamera, solskydd och fiskelyckan!

 Ridturer

Ta chansen att rida i Karibien! Galoppera på stranden, simma med hästar och se Guadeloupes fantastiska natur på nära håll. Här får du en oförglömlig naturupplevelse från hästryggen och du rider bland ystra kalvar, vaniljplantor och strandkrabbor.

Vi utgår på morgonen från hotellet och åker till stallet som ligger bara några minuter härifrån. Där möts vi av hästarna och får en stund att bekanta oss med dem innan vi tar oss ut på en tur som börjar uppe i bergen och är omkring 3 timmar lång. Där njuter vi av de spektakulära vyerna, möter kor med deras kalvar och njuter av Guadeloupes orörda natur. När vi närmar oss havet blir hästarna förväntansfulla då det här ges möjlighet att både galoppera längs strandkanten och sedan svalka sig i havet – sittandes på hästryggen!

Denna utflykt passar de som har viss erfarenhet inom ridning men man behöver inte vara fullfjädrad ryttare då både tilldelning av hästar och ridtempo anpassas efter dig och gruppen. Barn över 7 år är välkomna på turen och blir naturligtvis tilldelade en ponny i lagom storlek.

Transport till och från stallet, häst, ridhjälm och lokal engelskspråkig guide ingår. Använd ordentliga och oömma skor, ett par byxor med långa ben och ha gärna badkläder nära till hands om du vill simma med din häst.

Petite Terre

Om du noen gang har drømt om hvordan tilværelsen er på en øde sydhavsøy,  så bør du definitivt bli med oss på vår heldagsutflukt til øya Petite Terre! Vi seiler med en 82 fot lang katamaran til de små øyene ved Atlanterhavskysten. Vi tilbringer dagen med å gå rundt  og utforske øyas særegne natur, snorkle i den asurblå lagunen eller bare hvile på den kritthvite korallstranden under palmenes skygge.

De to øyene omgis av et beskyttende korallrev som ligger en svømmelengde fra den korallhvite stranden som danner en fantastisk vakker lagune. Her er det en rik fauna av fisk, havskildpadder, ja til og med leopardrokker og mindre haier. Men det er ingen som helst grunn til å være redd, de er alle fullstendig harmløse. Har vi helelt emd oss, så ser vi også en stim av delfiner som lekende nærmer seg båten på vår vei til eller fra øyene. Kokospalmene fungerer som naturlige parasoller langs stranden, og det er langt fra strandbarer og andre klassiske turistfeller.

River Trekking

På Guadeloupe finns många spektakulära forsar och floder att upptäcka för dig som vill prova på den äventyrliga sporten River Trekking. I denna sport följer vi flodfåror nedströms och tar oss fram genom vattenmassorna till fots, simmandes, glidandes eller hoppandes. River Trekking passar för dig som gillar vatten, regnskog och spännande utmaningar. Vi ger oss i kast med några av öns floder som i vanliga fall är gömda i den spännande tropiska regnskogen.

Under denna halvdagstur åker vi söderut från hotellet och följer kusten av Basse Terre ner till floden Grand Plaine där vattenfallet Saut d’Acomat ligger. Där möter vi upp vår certifierade guide som förser oss med nödvändig utrustning och visar oss vilka stigar vi ska ta för att nå floden. Vi kallar denna utflykt för en familjecanyoning eftersom guiden presenterar alternativa vägar kring olika passager. På så sätt väljer du lätt den svårighetsgrad som passar dig bäst. Att vandra i floden, hoppa i sötvattensbassänger och åka naturliga rutschkanor kommer att ge dig ett unikt sätt att upptäcka regnskogens rikedom. River Trekking är den ultimata sporten för dig som älskar att leka i vatten och vill krydda det med en smula äventyr.

Denna utflykt vänder sig till dig som vill få en introduktion i River Trekking eller ha en härlig familjestund där spänning, nöje och laganda är nyckeln. Utflykten inkluderar transport, utrustning, snacks, certifierad guide och Langleyguide. Kom ihåg att ta med dig badkläder, handduk, kamera , extra strumpor och bra skor.

Vandretur - Vulkanen la Soufriere

Bli med på en heldags fottur til øyas fortsatt aktive vulkan, 1467 moh. 
La Soufrière er en av de mest aktive vulkanene i verden, og vi vil både se røyken fra den, kjenne svolvelduften og høre romlingen. Du trenger dog ikke engste deg, La Soufrière er en  av verdens best overvåkede vulkaner, så her har man kontroll på hva som skjer .

Turen går fra 900 meters høyde og  opp til vulkanens topp på 1467 meter.Dette er den  høyeste toppen i De små Antillene. Herlig jungel, herlig utsikt mot havet og øyene omkring er det som preger turen opp.
Vi kommer til å passere imponerende utsiktspunkter og ta oss frem gjennom ulike typer natur. På veien opp til vulkanens krater vil den lokale guiden fortelle om regnskogen og det vulkanske landskapet. Turen er delvis bratt og litt glatt, så du trenger både god sko og brukbar form for å kunne være med hele veien til toppen. Med litt flaks får vi klarvær på toppen, og da  får vi ikke bare se hele Guadeloupe, men også den de fine naboøyene. Det store krateret og lukten av svovel er for de fleste av oss like spennende som utsikten.

Når vi til slutt er tilbake nede ved vulkanens fot, er det mulighet til å ta seg et bad i en varm, vulkansk kilde før lunch.