2 Voksen

Langley Freeriders

Vores ambition er, at alle rejser med os at have en fantastisk ferie, uanset alder. Derfor har vi skabt Langley Freeriders, en børneklub med masser af sjov og leg. Alderen for børneklubben er 3-12 år, og vi tilpasser aktiviteterne for gruppen og børnenes alder.

Vores populære aktiviteter omfatter vinter-OL, skattejagt, pulkslædekørsel og, måske højdepunktet, gaddimsnælgab – baglænsmiddag!

INFORMATION

VECKOSCHEMA freeriders

Preliminärt schema 

Söndag Öppet hus i lekrummet och Olympiska spel
Måndag After ski, crazy dinner och filmkväll
Tisdag Utomhuslekar och filmkväll
Onsdag  Filmkväll
Torsdag Baklängesmiddag, inomhuslek och filmkväll
Fredag Morgonlek, kakbakning och disko

Se fullständigt veckoschema här

Priser och bokning

  Pris förbokning  Pris på plats 
Freeriders 375 SEK/vecka 450 EUR/vecka
Skidskola 180 EUR (Betalas på plats) 195 EUR (i mån av plats)

För mer information om skidskolan klicka här

Barnklubb bokas till i samband med bokning av resa, men du kan också lägga till det i din befintliga bokning.
I mån av plats kan det bokas vid ankomst till hotellet, då till ett högre pris. 

Boka barnklubb här >>

 

Skidskola

Vi har valt att samarbeta med franska skidskolan ESF för att erbjuda bästa möjliga nivå på utbildning. De är Frankrikes största skidskola och är experter på att ta hand om alla nivåer. När du bokar skidskola med oss så ingår 2,45 timmars lektion om dagen i fyra dagar med en engelskspråkig instruktör. Dessa instruktörer är mycket vana att handskas med barn som inte kan franska eller engelska, språket är därför sällan ett problem.

Skidskolan startar varje dag med en rolig och gemensam lunch tillsammans med alla nya kompisar från hotellet. Därefter följer en av våra skandinaviska aktivitetsguider med barnen och deltar i skidskolan. 

Observera att du förbokar din plats i skidskolan när du gör din bokning, men du betalar skidskolan på plats till hotellet.

Förboka skidskola här >>

Her er vi

Langley hotel le petit prince

Et friskt og moderne hotel bygget med børnefamilier i tankerne. Da vi renoverede hotellet tilbage i 2011, lavede vi loungen som en stor opholdsstue med hyggelige sofagrupper.

Her har vi børneklubben Langley Freeriders, hvor børnene fortsætter efter en sjov dag på pisten, mens du som forældre kan tage en sidste tur på pisten, eller nyde en kold øl i loungen med udsigt udover dalen.

Læs mer her >>