2 Voksen

Langley Freeriders

Vår ambisjon er at alle som reiser med oss skal få en fantastisk ferie, uansett deres alder. Derfor har vi skapt Langley Freeriders, en barneklubb med massevis av lek og moro. Alder for barneklubben er 3–12 år, og vi tilpasser aktivitetene etter gruppen og alderen på barna.

Noen av våre spennende barneaktiviteter er vinter-OL, skattejakt, hobbyverksted, pulk-kjøring, og kanskje høydepunktet:  gaddimsgnelkab – eller baklengsmiddag!

Informasjon

VECKOSCHEMA freeriders

Preliminärt schema 

Söndag Öppet hus i lekrummet och Olympiska spel
Måndag After ski, crazy dinner och filmkväll
Tisdag Utomhuslekar och filmkväll
Onsdag  Filmkväll
Torsdag Baklängesmiddag, inomhuslek och filmkväll
Fredag Morgonlek, kakbakning och disko

Se fullständigt veckoschema här

Priser och bokning

  Pris förbokning  Pris på plats 
Freeriders 375 SEK/vecka 450 EUR/vecka
Skidskola 180 EUR (Betalas på plats) 195 EUR (i mån av plats)

För mer information om skidskolan klicka här

Barnklubb bokas till i samband med bokning av resa, men du kan också lägga till det i din befintliga bokning.
I mån av plats kan det bokas vid ankomst till hotellet, då till ett högre pris. 

Boka barnklubb här >>

 

Skidskola

Vi har valt att samarbeta med franska skidskolan ESF för att erbjuda bästa möjliga nivå på utbildning. De är Frankrikes största skidskola och är experter på att ta hand om alla nivåer. När du bokar skidskola med oss så ingår 2,45 timmars lektion om dagen i fyra dagar med en engelskspråkig instruktör. Dessa instruktörer är mycket vana att handskas med barn som inte kan franska eller engelska, språket är därför sällan ett problem.

Skidskolan startar varje dag med en rolig och gemensam lunch tillsammans med alla nya kompisar från hotellet. Därefter följer en av våra skandinaviska aktivitetsguider med barnen och deltar i skidskolan. 

Observera att du förbokar din plats i skidskolan när du gör din bokning, men du betalar skidskolan på plats till hotellet.

Förboka skidskola här >>

Her er vi

Langley Hotel Le Petit Prince

Et fresht og moderne hotell bygget med barnefamilier i tankene. Da vi helrenoverte hotellet i 2011, gjorde vi loungen om til en stor stue med trivlige sofagrupper å slappe av i.

Her har vi barneklubben Langley Freeriders, der barna fortsetter å ha det gøy etter skikjøringen, mens du kan kjøre en tur til i bakken eller ta et glass  i loungen og nyte utsikten utover dalen.

Les mer her >>