2 Voksen

Hotel Ski Lodge

VAL D'ISÉRE, FRANKRIKE

Hotel Ski Lodge är ett nyöppnat 3-stjärnigt hotell som ligger beläget i närheten av centrum. Här bor du i fräscha rum med en glad blandning av texturer och material som skapar en mild bergsatmosfär. De flesta rummen har balkong med utsikt över bergen. 

Sauna
Skidförvaring
Wifi
Bar
400m

Hotel Ski Lodge är en del av hotellkedjan Village Montana och öppnade upp inför vintern 2022/2023. Hotellet ger dig en autentisk och mysig upplevelse i Val D'Isére. Så fort du anländer kan du slå dig ner i de sköna sofforna vid loungebaren och njuta framför värmen från den öppna spisen. 

Här bor du i moderna och alpinredda rum och en glad blandning av texturer och material som skapar en mild bergsatmosfär. De flesta rum erbjuder balkong med fantastisk utsikt över de snötäckta bergen eller den mysiga byn. På hotellet får du även tillgång till bastu och hammam, något som passar perfekt efter en lång dag i skidbacken. Du finner även en matvarubutik runt hörnet.  

Rummen ni kan välja att bo i är ett dubbel-eller trebäddsrum med twin-sängar och enkelsäng beroende på rumstyp. Rummen innehar även TV och wifi. Badrummen är utrustade med antingen dusch eller badkar, hårtork och handdukstork.  

 

HOTELLFAKTA
  • 6 dagars liftkort inkluderat 
  • Halvpension inkluderat 
  • Rum för upp till 3 personer 
  • Wellness utan kostnad 
  • Avstånd till lift ca 400 m 
  • Avstånd till skidbuss 100 m  
  • Avstånd till centrum ca 700 m  
  • Restid från Geneve ca 3 timmar 
  • Åldersgräns för incheck: 18 år

 

01bedroom_400x250.jpg

Dubbelrum

Rummet är cirka 17 m2 stort och har twinbeds. I rummet finner man även TV, telefon och ett badrum utrustat med bland annat dusch och hårfön 

01bedroom_400x250.jpg

Dubbelrum för 3 personer

22 m2 stort rum som passar för er som är 3 personer. I rummet finns en dubbelsäng samt en enkelsäng. I rummet finner man även TV, telefon och ett badrum utrustat med bland annat dusch och hårfön. 

Skiutleie

I Val d'Isere har vi i mange år samarbeidet med SkiSet killy sport som ligger bare 300 meter fra Langley ski lodge Victors. De har et bredt sortiment av ski. Her er det er noe som passer for alle typer av skikjørere.

Skiutvalg

Skileie hos Langley Hotels and Resorts indebærer nøje udvalgte ski fra nogle af verdens absolut bedste skimærker som: Head, K2, Salomon, Armada, dps, Elan (Merk at tilbudet varierer noe mellom de ulike destinasjonene.) Vi har en god blanding av løypeski, all mountain og fat-skis tilgjengelige i våre utleier. 

Skirental2_400x250.jpg

Skiservice

Glemte du å smøre skiene i slutten av forrige sesong? Savner du grep i kantene? Det fikser vi, mens du sover.

Lever inn skiene dine i resepsjonen på Langley Ski Lodge Grand Nord på søndag eller fredag kveld, så sørger vi for at de «blir som nye» over natten. Hvis du har spesifikke ønsker, er du velkommen til å diskutere det med våre dyktige skiteknikerne. Hvis skiferie din er den siste i sesongen, kan vi også gi skiene dine en konserveringsprepp, så de holder seg godt og er klare til neste vintersesong.

Priser

Når du bestiller din reise, kan du bestille skileie til en nedsatt pris. Dette legges til når du bestiller reisen. Skiutleie  betales på stedet i Val d'Isère.

Følgende pakker kan forhåndsbestilles. 

Skileie 6 dager  
7 dager
Diamantpakke € 300 € 300
Diamant -kun ski € 215 € 215
Gullpakke € 255 € 255
Gull - kun ski € 178 € 178
Sølvpakke € 229 € 229
Barnepakke - basic (7 år) € 62 € 62
Barnepakke - Racing (12 år) € 85 € 85

Prisene gjelder for vinter 2023/2024.

Gull

Dette er den beste kategorien for forhåndsbestilling, og består for det meste av årets modeller med så vel løypeski som all-mountainski. Anbefales for middels til svært dyktige skikjørere.

Sølv

Kategorien for deg som kanskje ikke har kjørt så mye eller ikke har all verden av krav til hvilke ski du står på. Skiene er 2-3 sesonger gamle, men naturligvis i god stand. Anbefales for nybegynnere til middels dyktige skikjørere.

Flyginformation

Till Val d'Isére flyger du snabbt och smidigt med SWISS till Geneve. På din resa får du lov att ta med dig ett incheckat bagage samt ett handbagage per person. För dig som reser med skidor, kan du i mån av plats lägga till skidfrakt på din bokning till en kostnad av 600kr/person för en tur och retur resa.

Transfer 

Om du väljer att boka gemensam busstransfer inväntar bussen samtliga passagerare från Köpenhamn, Göteborg & Stockholm innan den lämnar till din bokade destination.

Transfern på hemresan lämnar cirka 7 timmar innan första flyget från Köpenhamn, Göteborg eller Stockholm avgår.