2 Voksen

LANGLEY SKI LODGE RENDLHOF

ST ANTON, ØSTERRIKE
Hotel Grading LevelHotel Grading LevelHotel Grading Plus

Sentralt beliggende skihotell i St Anton am Arlberg. Her bor du enkelt, men komfortabelt og rimelig, bare noen få hundre meter fra heisen. Hotellets restaurant serverer frokost og treretters middag hver dag.

Restaurant
Bar
Badstue
Skibod
Wifi

Midt i St. Anton am Arlberg finner du Rendlhof. Det er kategorisert som en Ski Lodge, og er en enkel og prisgunstig innkvartering. Her bor du sentralt, men i en rolig gate, kun noen få hundre meter fra nærmeste skiheis, Nasserein.

Her opplever du en typisk familieatmosfære, og vårt personale gjør sitt beste for å få deg til at føle deg som hjemme. Vi tilbyr praktiske dobbelt- eller familierom. Det finnes også enkeltrom.

Vårt matkonsept er høyt verdsatt av våre gjester. På Ski Lodge Rendlhof søker vi inspirasjon fra østerriksk kjøkken, men med en skandinavisk twist. Det serveres en ekte skikjører-frokost hver morgen, og om kvelden serveres en tre-retters meny.

Vi er sikre på at du vil trives på Langley Ski Lodge Rendlhof!

HOTELLFAKTA

• Frokostbuffé og middag, 6 dager 
• 6-dagers heiskort inkludert
• Badstue
• Dobbeltrom, tremannsrom og firemannsrom
• Noen rom har balkong
• Wifi på hotellet (begrenset hastighet)

• Reisetid fra Zürich: ca. 2,5 t

Boende

Hotell Ski Loge Randelhof erbjuder ljusa och bekväma rum i olika storlekar och standader. I alla rum ingår det eget badrum med dusch eller badkar, platt- TV, hårtork och wifi. 

I alla rum

tick-blueCentralt läge

tick-blueRymliga rum

tick-blueBastu

dubbelrumREN_400x250.jpg

Dubbelrum

Dubbelrummen har en dubbelsäng eller två enkelsängar. Det finns badkar eller dusch, och rummen innehåller hårtork, radio och platt TV. 

 

dubbelrum3REN_400x250.jpg

Dubbelrum för upp till 3 personer

Dubbelrum med möjligheten att bo upp till 3 personer. En dubbelsäng och en utdragbar bäddsoffa 170/180 cm, eller en enkelsäng 190 cm. Eget badrum med dusch eller badkar, hårtork och platt TV ingår med. 

dubbelrum4REN_400x250.jpg

Dubbelrum upp till 4 personer

Dubbelrum med möjligheterna att sova 3 vuxna eller 2 vuxna och två barn i en dubbelsäng, enkelsäng på 190 cm och en bäddsoffa på 170/180 cm. Eget badrum med badkar eller dusch, hårtork och platt TV ingår. 

RESTAURAnT

Vårt matkonsept er høyt verdsatt av våre gjester. På Ski Lodge Rendlhof søker vi inspirasjon fra østerriksk kjøkken, men med en skandinavisk twist. Det serveres en ekte skikjører-frokost hver morgen, og om kvelden serveres en tre-retters meny.

ÅPNINGSTIDER
Frokosten serveres: 07.30-09.30
Restauranten er åpen alle dager unntatt onsdag
Det er 2 bordsettinger, klokken 18.30 eller 20.00

offpist-st-anton-400x250.jpg

Offpist med bergsguide

Om man ska ge sig ut i bergen och åka offpist rekommenderar vi att man åker med bergsguide för att få den absolut bästa upplevelsen. Vi samarbetar med Maison sport som drivs av passionerade skidåkare som har de bästa lokala guiderna knutna till sig i St Anton. När du bokar en offpistguide genom Maison sport finner du en guide anpassad efter dina behov och önskemål.  

Bokning av guide sker här.

 

Skiduthyrning

I St Anton har vi ett nära samarbete med Alber sport som har 6 st butiker i centrum. Närmaste skiduthyrning ligger ca 500 meter från hotellet, en promenad på cirka 8 minuter. Med stort sortiment av skidor, snowboards och utrustning. Ring 0771 - 12 12 12 eller maila oss: info@langley.eu för bokning. 

 

Priser

När du bokar din resa kan du välja att förboka skidhyra till ett förmånligt pris. Detta läggs till när du bokar din resa. Skidhyran betalas alltid på plats i St Anton och det finns möjlighet att uppgradera till en ännu bättre kategori på plats.

Följande paket kan förbokas. 

Skidhyra 6 dagar 
7 dagar  
Guldpaket € 245 € 245
Guld - enbart skidor € 179 € 179
Silverpaket € 198 € 198

Barnpaket - Basic (7 år)

€ 50 € 50

Priserna gäller vintern 2023/2024.

Guld

Bästa förbokningsbara kategorien. Denna kategori består för det mesta av årets senaste modeller med såväl pistskidor som all-mountain skidor. Rekommenderas för medel till mycket duktiga åkare.

Silver

Kategorin för dig som kanske inte åkt så mycket eller inte har så höga krav på vilka skidor du åker på. Skidorna är mellan 2-3 säsonger gamla, men givetvis i bra skick.

Flyginformation

Till St Anton flyger du snabbt och smidigt med Swiss Airline ner till Zurich Airport. På din resa får du lov att ta med dig ett incheckat bagage samt ett handbagage per person. För dig reser med skidor, kan du i mån av plats lägga till skidfrakt på din bokning till en kostnad av 600kr/person för en tur och retur resa.

Transfer 

Om du väljer att boka gemensam busstransfer inväntar bussen samtliga passagerare från Köpenhamn, Göteborg & Stockholm innan den lämnar till din bokade destination.

Transfern på hemresan lämnar cirka 6 timmar innan första flyget från Köpenhamn, Göteborg eller Stockholm avgår.