2 Voksen

Sporthotel St Anton

ST ANTON, ÖSTERRIKE

Sporthotel St Anton ligger i Sankt Antons centrum, bara några minuters promenad från linbanorna. Här bor du i bekväma rum och kan koppla av i hotellets spa-avdelning eller À la carte-restaurang.

Restaurang
Spa
Wifi
200m

Villa Resi

Mer klassiskt än så här blir det inte. Blunda och tänk dig hur ett litet gasthaus i österrikiska Alperna ska se ut. Just det, precis så ser Villa Resi ut-både utvändigt och invändigt. Vita träpaneler på utsidan och naturträ på insidan, enkelt men mysigt och trivsamt.

Frau Rosemarie Schuler heter värdinnan som dirigerar verksamheten, med ett leende på läpparna. Hon vet precis vad sina gäster behover och ser garanterat till att du mår bra.

Frukostbuffén ingår och är av det mer omfångsrika slaget, så du lär inte gå hungrig från bordet. Villa Resi ligger helt perfekt mellan centrala byn och Nassereinerbahn, tillsammans med flera andra pensionat. Lugnt läge med andra ord, men du behöver bara några minuter till fots för att ta dig dit du vill, vare sig det är en middag på stan eller att ge sig iväg upp på berget.

HOTELLFAKTA

• 250 m til Nassereinbahn som er en av hovedheisene. 250 m til skibuss
• Frokostbuffé inngår.
• Et 6-dagers heiskort inngår i reiser til ordinær pris*.

• Fredelig beliggenhet 
• Kort vei til sentrum og heiser
• Transfertid fra  Zürich: 2,5 time 
• Wifi mot en avgift

*Inngår ikke i enkelte reiser til rabattert pris. Hva som gjelder for din reise, er tydelig beskrevet når du bestiller og i din bekreftelse.

Restaurant
Wifi

Sporthotell finner du varma men bekväma rum som alla är inredda i en typisk österrikiskt alpinstil.  

400x250_sporthotell.jpg

Dubbelrum

Stora rymliga rum på cirka 33-36m2 finner du hotellet med dubbelsäng eller twinbed. rummen finner du faciliteter såsom TVm säkerhetsbox, wifi, hårfön. Badrummen är utrustade med dusch eller badkar 

Flyginformation

Till St Anton flyger du snabbt och smidigt med Swiss Airline ner till Zurich Airport. På din resa får du lov att ta med dig ett incheckat bagage samt ett handbagage per person. För dig reser med skidor, kan du i mån av plats lägga till skidfrakt på din bokning till en kostnad av 600kr/person för en tur och retur resa.

Transfer 

Om du väljer att boka gemensam busstransfer inväntar bussen samtliga passagerare från Köpenhamn, Göteborg & Stockholm innan den lämnar till din bokade destination.

Transfern på hemresan lämnar cirka 6 timmar innan första flyget från Köpenhamn, Göteborg eller Stockholm avgår. 

Skiduthyrning

I St Anton har vi ett nära samarbete med Alber sport som har 6 st butiker i centrum. Närmaste skiduthyrning ligger ca 500 meter från hotellet, en promenad på cirka 8 minuter. Med stort sortiment av skidor, snowboards och utrustning. Ring 0771 - 12 12 12 eller maila oss: info@langley.eu för bokning. 

 

Priser

När du bokar din resa kan du välja att förboka skidhyra till ett förmånligt pris. Detta läggs till när du bokar din resa. Skidhyran betalas alltid på plats i St Anton och det finns möjlighet att uppgradera till en ännu bättre kategori på plats.

Följande paket kan förbokas. 

Skidhyra 6 dagar 
7 dagar  
Guldpaket € 245 € 245
Guld - enbart skidor € 179 € 179
Silverpaket € 198 € 198

Barnpaket - Basic (7 år)

€ 50 € 50

Priserna gäller vintern 2023/2024.

Guld

Bästa förbokningsbara kategorien. Denna kategori består för det mesta av årets senaste modeller med såväl pistskidor som all-mountain skidor. Rekommenderas för medel till mycket duktiga åkare.

Silver

Kategorin för dig som kanske inte åkt så mycket eller inte har så höga krav på vilka skidor du åker på. Skidorna är mellan 2-3 säsonger gamla, men givetvis i bra skick.